DESPRE MINE

... doresc să fiu ghidul tău virtual pentru că împreună să vizităm Ţară Sfânta

Shalom ! Sunt Mihail Manole, sunt creştin, căsătorit, având o familie cu 4 copii.

Recunosc că citesc Sfânta Scriptură cu alţi ochi şi cu o altă inima, de când călătoresc în Țara Sfântă, sunt prieten şi iubitor al Israelului.
M-am îndrăgostit de Israel după prima vizită în Ianuarie 2012, lucru care este greu de explicat în cuvinte, după care prin Harul Lui Dumnezeu m-am întors în Israel de peste 20 de ori, din dragoste şi bucurie faţă de acest popor încăpăţânat dar iubit şi ales de Dumnezeu.

Misiune

În sfârşit m-am hotărât folosesc darul pe care l-am primit şi scriu despre Ţară Sfânta cu pasiune şi frică de Dumnezeu.
Doresc să fiu ghidul dstră (tău) virtual pentru ca împreună să vizităm Ţară Sfânta, locurile pe unde a călcat Mântuitorul Isus Cristos, pentru a înţelege şi citi Sfânta Scriptură cu alţi ochi şi o altă inima, pentru a deveni cu adevărat un prieten al Israelului.
Dacă doreşti să cunoşti mai multe despre Ţară lui Israel, şi ai ajuns pe acest blog, atunci este locul potrivit. Bine ai venit acasă!

Cu ajutorul Domnului voi posta periodic articole cu poze, bine documentate şi cu o legătură strânsă cu Sfânta Scriptură.

Rugăciunea împăratului Solomon este mai jos:

Blog

Sunt bloger începând cu Februarie 2016 şi folosesc platforma premium de Blog, Get Noticed !Theme creata şi promovată cu inţelepciune de Michael Hyatt.
Folosesc platforma WordPres şi Hostingul de la BlueHost pe care îi recomand cu încredere.

Acesta este blogul meu personal. Tot ce scriu reprezintă credinţa mea, opiniile şi greşelile mele.În cazul aţi găsit o greşeală, fi bucuros şi mulţumitor informaţi ca  pot corecta.

Contactează-l pe Mihail Manole

fi bucuros mi scrieţi. puteţi contacta prin email: mihail@mihailmanole.com. Ai o întrebare, poate ar fi mai bine o adresezi direct în comentariul articolului ca pe această cale poată şi alţii beneficia de informaţia din articolul.